May 25, 2010

finally :))

hye everyone!
sgt lama tidak meng"update" blog yg sgt2 sudah byk sawang2 disini ..
haihh  =,=
bila la nk jdik rajin tatau anak pak Rahim nehh .. hihihi

since aku kat sni .. bole la petikk suis lampu untuk padam kan nyaa .. *membazir jaaa
hahaah .. apa nehh tak masukk ayat langsunggg ,, lama sgt tak menulihh rasa kekok pulakkk ngee :D

sebulan lebih jugakk aku tgai blog mcm nehh jaa ..
bukan tamau menulihh ,, mencorett ,, menekan keybod ,, tapi masa yg tak megizinkan ..
yelaaa! dekat2 hujung sem byk sgt keja yg nk kena buatt ..

finally its was the endd ...
apa yg aku berjaya laksana sgt2 ..THUMBS UP!!
ingat lagi time nk present FIRST DRAFT ,, suma ketaq2 pala .. haha
pastu SECOND DRAFTt ...
then last skali PRESENT AKHIR .. wuhuuuu .. sgt2 mengecut kan perot kuuu haha

two weeks n over,
mmg hari2 yg sgt2 bizi ,,
smpai aku terpaksa berkampong di rumaah2 tumpangan kuu hihih
apa yg sempat yg tulahh kami present,
then finally suma nya nmpakk .. GEMPAK !!
laaa,, mudah ja lepas abeh suma neh?? haha
mcm tak caya ja kan kawan2 ..

paper last WEB PROGRAMMING its suden last kemarin .. ngeee :D
sgt2 sukaa smapi aku jawab apa yg aku tauu jaa  haha
ku tgkk ramai sgt yg tak study mlm tuu ,
but its not make dat we a loserrrr ..
bgun pagi2 study lagii .. yehaaaa..
dgn azam penuh didadaa aku tetap bgun pukul 11 jugakk waahahaha

EVEN we hav been hepy olmost ,,
but sometime its make the time feel very down ..
sedihh sgtt .. dah 3 tahun kita bersama kann ..
finally ,, berpisah jua kita akhirnyaaaa .. huhuh
aku hope kwn2 aku tak lupaa akuu .. 
To : 
     my dear frenn ,,
     pliss jgn lupa org jitraa naaa .. 
     balek la mai jitraaa nehh ...
     umah aku sentiasa terbukak ntok ampaaa ...
     [ nada sedihh teramat!! ]

hahahha ,, walaupon sedihh ..
kami tetap jugakk dpt bersama nti ..
30hb nehh kita jumpa kat 3P naaa ..
kusus yg memakan masa dua hingga 3 mgu ..
owhh,, sgt2 lama pasepaa?? *adehhhh

aku sgt seronok smpi hari2 klu bole aku rasa mau tidoqq atas jalan sajaaa haha
*sguhh gila ekinnnn 
KONVO bulan 8 nehh .. wow! feel very2 syokkkkkk hahaha
kita jumpa lagi kwn2 bulan 8 nehhh ..
insyaAllahhhh ... :))


i LOVE u dip6 so much2 more!!

2 komen dari rakanrakan:

nur liyana said...

kin!! finally..
da pun tamat stdy..x sangka kan..
kejap jer masa berlalu..
miss ko n yg lain doe.. hehe'

asyikin_rahim =) said...

nana .. hee ,, mis u too lahhh ..
wahahaha ,, rendu sgt wehh .. bila lagi nk jumpa geng2 yg sekepala cemnehh huhu [sedihh T_T"]