Feb 18, 2010

apa dah jdik neh ekin..??

aku seniri tatau apa dah jdik sebenarnya..
apa yang aku nk ckp neh berlaku time aku dok kat pahang dua ari lepas..
aku tau..klu ceta dlm neh pon apa yg dah berlaku tetap berlaku gak..then apa yag aku perlu buat juz lupakan jelah benda neh..[mcm serius jerk]..

aku serik sgt la..serik sgt..
aku tau nk bukan senang nk senang & bukan susah nk susah..
aku cuba nk lupakan someone neh..tapi nape tak boleh??sedangkan aku ngn dia mmg takdak apa2 dah..
aku benci la...bila bercakap mcm iye2 ajer..last2 laen jdiknya..aku benci sgt...

ntok lebih memahamkan si pembaca kelak..
kesahnya berbnyi begini...jeng..jeng..jeng....

2ari yg lalu...
au..au..ulalala..au..au..ulalala..[nfon aku membunyikan music lady gaga-bad romance] =D
tertera nama disitu..Konst.Azizul upack..
"heloo" aku..
"hello neh sapa?" aku mendgaq sora pompuan dihujung talian..
"cek nk ckp ngn sapa??"aku..
"neh sapa neh???" pompuan yang aku xkenai tya aku lgi...
"hisy..depa kol kita,depa tya kita sapa..pelik aih" ayat pedih aku bagi..
"neh ekin kan??"pompuan xkenai tuh meneka..
"hisy,neh sapa neh?ekin mana tatau??nk ckp ngn sapa neh??" aku gelabah sat..
"habaq la betoi2 neh ekin kan?"pompuan xkenai tu mula mendesak..
"hisy,takdak ekin kat cini!neh bukan ekin.."aku menafikan..
"abeh tuh neh sapa neh??dok mana??"pompuan tuh tya aku..
"aku..aku..eira..awat??aku dok shah alam??awat tatau??"aku muhung sehabis mungkin..

tut..tut..tut...
tiba-tiba talian dimatikan...

nfon ku kembali membunyikan music bad romance..auu....
still tertera nama yg sama..[dlm hati mau jer aku ckp ngn tuan punya nomber tuh seniri,kenapa??]

aku agkat..tapi stil soklan buduh diajukan..
buduh la aku klu aku mengaku sapa aku..

aku matikan talian..dan segera mgaktifkan mood "silent"..

dlm masa xkurang dari sejam antra jam 9.20 pm hingga 10.10 pm[lebih kurang cmtu la]
aku tgk list miskol aku 16miskol from nomber & nama yang sama..

aku heran la...
aku sgt2 heran....apa yg pompuan tuh nak dari aku hah????
aku bukan kacau laki dia..!buduh aihh!f**k..
tanya dulu laki hg sbb apa dia stil contact aku lagi..

since aku dgq mama ckp..
"lelaki neh dia bole tau mana satu yg dia suka..so biaq la si lelaki neh yg buat keputusan.."

aku dgq ayat tu rasa lega gila..sbb ada jgak yg phm keadaan aku..
bukan salah aku...yg dia nk mai serang aku UpperCase[apekes]???
masok yg neh smpai tak terbilang brapa kali dia nk tyang kat aku yg dia bole serang aku sbb dia ingat aku yg kaco laki dia..
heee..tlg lahhh....kepada cik shafinas binti sekian sekian.........
pikiaq la awat yg laki hg dok cari aku lagi...!!!

buat konst.azizul..aku benci yg teramat sgt kali neh...dsebabkan msalah hampa..hampa libatkan aku dlm hal neh...aku yg tak bersalah..dipersalahkan...
how dare u!!damn!!

4 komen dari rakanrakan:

Merah Baldu said...

tu la lelaki..dah kantoi bleh plak suh pempuan tu call...damnn

babablacksheet..=) said...

hakhakhak..leki dayus kot noO..^_^

N H A said...

besa la..nk cover balik..bg pompuan tuh cya..bukti la kononnya.

asyikin_rahim =) said...

heheh..buduh la kija tuh suma..
klu yer pon ckp depan!!
serang depan2..!baru advnture..
hahahahha