Feb 6, 2010

Tautan Mesra JTMK..

arini [06Feb] ada tautan mesra for jabatan aku..aku lebih dari semangat sejak smalam lagi..hehehe..yala..dah lama sgt xbersOkan..mcm best ja kalau sekali-sekala ada ari yg bole buat "org yang xberapa nk tua sgt jdik kanak2" bak kata peco..!hahaha(ciplak kejap!) awai2 lagi aku dah smapi poli..mmg salu aku ckp cmtu..pdahal org laen dok tgu aku dah..haha..


smpai2 ja trus beratoq..then senaman ringan ngn poco2..wahhh..last aku poco2 dulu kat PLKN nuuu...lama mana dah..mana nk ingat step!asek terpijak kaki org ja tdi..haha..

best sgt2 rini..wlupun kehadiran xmemberangsangkan..!cik asmadi yg ckp tuu..aku xkata papon..ngeh3...!aku xbyk amek bhagian kali neh..yg ada pon mcm kanak2 sgt..tapi best la..aku dpt lari ngn vee dlm pelekat..hahah..lawak bonar ehh...!kami smpi dulu tapi kanak2 tula lmbat..xmau maen dahh.![aku dah kata aku xsuka dip1]hahahahahahahahahhaa..

p/s:: aku coba ntok menang..!yeahh!!

p/s :: Dip6 always in my heart!!kawan2 suda 3tahun kita bersama..=)

p/s :: iklan gigi campoq roti..!ngeh3..

p/s :: Luv u all kanak2 riang Dip6..muahahahaha



2 komen dari rakanrakan:

vEe said...

hahaha...kanak2 pon tapa..jnji kita suma eppi....rs mcm semakin tertaut ja....bak nama program la "tautan mesra kan".hahha...tp acara lari dlm kain pelekat mmg settai la....ku ta leh byg...aduh..keras perot gelak...bodo...haha

babablacksheet..=) said...

vee kita mmg setaiiiiii...=D