Jun 19, 2010

obses 3P episode dua..

saatsaat minggu yg terakhir nehh..aku dah tekad dgn azam baru aku... klu aku stil dok kat kusus neh tanpa apaapa yg memberangsangkan baek aku blah balek..naseb baekk dua tiga ari seblom nk exam aku cepat2 tanam azam baru + semangat baruu...hihihih .. dlm mgu neh jugak la kesakitan yg aku tanggung teramat sgt..tatau nk wtpa bila berjauhan ngn femily..naseb baek aku ada vee! ngeee :D

ariari bu mitha ajaq kat depan aku tak penah nk kata dengaq..aku mmg degil! org kedah kata "ketegaq" hihih.,.nak wat cena bila ada jer benda yg melagho kan...benda yg baek kita tak hiraukan..benda yg jahat jugak kita utamakan..astaga..ekin..ekinn...nape asyek update fesbuk jer ngn vee nehh..!!haihh laghoo.laghoo!! :))

dua tiga ari exam prep aku stil lagi maenmaen..tapi bila aku toleh tepi tgk vee success! takan aku nk dok diammm...bgus jugak bila ada persaingan ngn partner + roomate! haahha.. tggu lagi bapak aku nk mai dari jietra tuuu,.teruihh aku pulunn..pulun...teruss pulunn..event mark aku tak penah nk kata tinggi dari vee..takpaa..yg aku tauu aku always tngi dah dari diaaaa...kah3..!! [jgn mara vee]

its time to know...
aku org yg ke-berapa tah masuk dlm kelas exam arituu..then 2 3 minit lepas tu baru vee n yg laen2 masukk...aku masok agak awal la dari vee...tapii..................hahahah
aku la org paling last n terakhir yg keluaq ikut pintu masok tdii...nohhhh..awat jdik lagu tuuu?? =,="
dengan perasaan yg terketaqketaq aku "end exam" paper MYSQL yg aku jwb..target aku tak mungkin aku lulus.. sbb aku tauu aku byk maen so dlm hati aku "tak kisah lah aku dpt ker tak sijil neh sbb aku dok tau dah aku mmg byk maen! " tapi kan....time result tu automatik terpapang depan mata aku terkejut sguhh! rasa mcm nk jerkah ja penjaga tuu..sguhh kahh aku LULUIHHHHH.!!!!! hahahahah
dengan muka sadis+ sedih+keciwa+nak teyak aku kluaq..
vee : "ekinn cenaa????"
aku : "dah la weh aku nk balekk T_T [reaksi muka tak bole blahh ]
vee : "habaq leklok luluih dakk??"
aku : muahahahahha [gaya lompat aku smpi ke atas bumbung ]hahahhhaha
vee : "baluaaa hg"
hahaahhahahahah...aku meraih kejayaan samasama ngn vee n kawankawan yang laen...
arituuu lah aku terasa sgt ..seronokkk bila kita berjaya bersama kawankawann.....heihehehehe  :))


p/s : mukamuka berjaya meraih certificated of microsoft MYSQL server 2008

2 komen dari rakanrakan:

vEe said...

aww...aww.....TERHARU SGT2..:D
ang mmg balua..aku igt blek saat tuh..mmg rs nk tgkap londeh kain baju ja ang..aku pnya la bertakung air mata kesian kt ang...yg ang boleh p hoorey...eeeii...geram...pa pon..AKU SAYANG KWN2 AKU..:D

asyikin_rahim =) said...

hahahahha... :))