Aug 14, 2010

dah dua bulan rupanya :)

sedar tak sedar dah dua bulan rupanya aku hidup ngn mr.popcorn aku .. huhu
ada sinar2 jernih kat tepi bibir mata ku .. *terharu* >_<"
sbb dia (mr.popcorn) yg ingatkan aku yg arini sudah 2bulan :))



terima kaseh syg ..
bahagia sgt hidup ngn abg, event bb tau abg byk "berkecik ati" ngn bb kann ..
im proud of u sbb tabah slama neh :)

kalau lah suma neh berlaku 3tahun yg lepas tak perlu lah aku nk tgung suma keperitan yg skrg..
kenapa la lmbat sgt aku nk jumpa dia ..
huhu

sedar tak sedar jugak, dh 2bulan jugak aku menjauhkan diri dari hidup lelaki yg ku sanjung2,
yg ku puja2 (izharm)
sguh dulu aku tergila2 kerna dia..
aku jdik bodoh kerna dia..
tapi skrg ??
T_T
*sedih sbb hubungan hampir 3thn aku pertahankan hukhukhuk*

ramadhan kali neh bukan lagi dgn yg lama tapi dgn yg baru, ofcoz la my POPCOrRN! hehe..
hope dis ramadhan lagi best dari ramadhan yg lepas2..

aku bahagia dgn dia..
aku suka dia..
aku jugak syg dia..
:))

Lolypop syg popcorn nohhh :))



hope hubungan kami kekal until my age 25! owyeahhh, mahu kawennn :))
sekian dulu ~

3 komen dari rakanrakan:

diana said...

harap2 kamu berdua kekal hingga ke akhir hayat..
jujur dan saling percaya
kunci kebahagian bersama..

donut said...

anenenenene..ahahaha..akhirnya...
slamat bahgia sayangg..aku doakan..
ekinn i miss u.i love uuuuuuuuu..ekin aku tgah sedey2 niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..nanakk angggggggggggg

asyikin_rahim =) said...

miss diana : erkk.. insyAllahhh..
amin .. ;)

miss donut : tgh sedih sbb paa??? ummmm... rendu jugak kat angg...
waaaaaaaaaaaaaaa... i miss u so much!