Nov 14, 2010

pengalaman & dugaan ..

Since 'lappy' aku buat hal .. aku dh jarang nk on9 fesbuk! dah jarang nk selak blog aku yg dh berlapis2 habuk! adehh.. mmg DUGAAN semua nehh.. 
tyme yg nk jadik pon elok sgt la.. lepas aku balek2 dari terima pengalaman baru.. adehh..
semua neh pengalaman bercampur baur dgn dugaan..
mungkin semua neh ada HiKMAH disebalek yg berlaku .. :)

aku tatau pasepa dugaan neh nak sgt 'terjadik' kat aku la.. ??
yang 'lap' aku pon tyme neh la dia nk rusak!
dah rusak tu bukan setakat 40rm 50rm mcm kita dok format kat kedai!
but take a time for a few week and makan duet sampai beratus-ratus nk pebaek!
how dare! kejammmm.. gaji aku sebulan bole 'boliawww' oO ... T_T
yg rusak tu dekat 'mobo' pulak! adeh .. mmg payah nk jumpak hat murah ..
terpaksa la aku korban kan perut aku ntok sebulan semata-mata nk saving duet gaji aku ..
yaAllahh.. tabahkan la aku .. hukhukhukkk

then pengalaman baru yg aku baru dpt awai-awai bulan neh ..
mmg best! mmg gempak! haha
TAK sngka aku apply UPsi yg saja-saja tu pon bole dapat!
dapat pon juz like interview with exam MEdsi aje lah ..
depend on the latest .. aku tatauu lagi cena ..
hope everything okey ..
and aku sgt-sgt mengharap kan 'sesuatu' yg mgkin berlaku itu. ! 
haha .. *jgn berangan asyikin rahim! *

p/s : doa-doakan aku owh rakan-rakan ku sekalian alam .. amin! :D

2 komen dari rakanrakan:

PeCo said...

hai cekgu syikin.... :D smoga bjaya ~:D

asyikin_rahim =) said...

ahaks! terbatuk aku peco! haha