Jan 22, 2011

CONTEST AGAINN!



HAHA.. dah sronok join contest pulak dah skrg nehh..haihh =,= serabot aku..
makaseh lah kepada cik FAZ sbb meng'tag' aku yekk! MUahhh! nahh kiss for yu dearr..hikhikhikk
okey, contest yang aku join kali neh macam yang banner atas neh tunjuk tuullaaa..WOW! cantek bukann??
nice! aku mmg suka gyler dgn kalerfull.. kan bagus kalau dunia kita penuh dgn kaler maler mcm 'rainbow' tuhhh.. suka!!!!!!
okeyy la tuu..jum kita terjah apa ada dgn contest tersebut..huhuh

SYARAT-SYARAT nya adalah seperti berikut.

Mesti ade blog tau ! (done!)
Buat entry ringkas with title What’s Your Colour Contest   (done!)

Letak banner yang colourful tu kat entry and sidebar korang.
Jangan lupe link kan terus ke contest ni !  (done!)

Hantar satu gambar yang paling menarik that related to/with your favourite colour. (done!) 


taraaaaaaaaaaaaa!!! di sebabkan aku addict with that colorfull.. so aku dgn membesarkan hati aku memilih dis pitcaaaa!! owyeahhhhhhhhhh.. sgt2 lah kalerful with my baju kurung kesayangan ku and also simply tudung with my feveret pink kaler too.. ^_^



polka dot!
oleh itu, dah nama pon contest mari lah kita sama2 kongsi.. so aku tag kan contest neh untuk 3owg rakan blogers yg ku yakin dowg mampu join untuk contest nehh..hehehe
p/s : aku tak mengharap untuk menang tapi aku jugak tak berharap untuk kalah.. sedang-sedang saja.. :D

5 komen dari rakanrakan:

❤ SehaGadisLamera said...

hye kikin

tengs tagged
will do it ASAP
hehehe

salam kenal erkkk >.<

✿ milly molly ✿ said...

tq awak :)

asyikin_rahim said...

seha ; heee..tula mcm nk kenal jer kann.. kwn se'polimas' ekk?? heee
tenkiuu join sekali bersama saya.. :))

mily moly ; heee..terima kaseh anjurkan contest..bestt... heheh

YB Raz said...

hyeee jejalan sini ^_^"

zOeY zAu YaH said...

Selamat berjaya =)
hai saya follower baru..moh ke blog saya..ada mekap n lain2..zoeyzauyah.blogspot.com