Jan 31, 2012

who are u to judge the life i live??



السلام عليکم
okey guys, entri neh mmg entri marah + bengang + hangit suma ada.. sekali lagi diulang, entri neh mmg entri yg bole mendukacitakan sesiapa yang baca.. sory if aku buat anda..anda..anda terasa.. i dun mention it to u.. pliss.. plisss..

memang terasa bengang sgt2 harini sbb benda yang takda punca dijadikan punca yang sgt besar.. apa kau ingat kau tu siapa utk tentukan hidup aku? dimana aku menetap skrg, hutan belantara or hutan lipur, kau peduli kah? apa aku buat? kau ingat kau stalker paling hebat?? come on la syg.. pliss la.. jgn mcm neh.. aku pikir hang dah insaf.. sebab still lagi duk contact2 aku.. aku ingat hang dah lupa segalanya.. sbb still lagi duk calling2 me.. tolong lahhhhhhhh!!! hang sapa untuk aku kenang??

BEWARE kanak2.. you.. you..and your bf also.. BEWARE and BECAREFULL.! aku tak carik pasal.. ampa carik pasal.. apa dah hebat sangat la baru abes SPM? dah hebat sgt la sebab dah kenal dunia luaq?? apa kah dah hebat sgt kalau dah bole ber-couple dgn "PHOTOGRAPHER" (hebat sgt ka photog mcm pondan tu =,=)?? cis. aku ingat lagi dulu terhegeh2nya hang duk mengadap haku! terhegeh2nya hang nak jumpa haku? terhegeh2nya hang nak mtk tolong haku??? isy2.. lupakah suma sejarah2 tuh??? dah cukup besaq dah banyak hang lupa semua kenangan dengan aku.. dah ckup besaq agaknyaa.. owhh, ya lupa.. dah cukup
HEBAT BAHASA KAU
skrg ya.. sudah tak tahu beza hormat mana yang lebih tua..

tahniahh atas kehebatan anda! :)
im proud of you..

seeyahh!

4 komen dari rakanrakan:

cikwahidaidris said...

marah kat sapa ni ekin? hihi

cikwahidaidris said...

wei, aku tag hg.sila jengah blog aku :)

NiaLidia. said...

ahhh ignore je kuman kuman macam ni. buat sakit hati je pun kann. lupakan lupakan.

jom gembirakan hati dgn join contest. kot2 dpm rm50 hehe

http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

jomjom

Faza said...

hihi like the quote from Bob Marley.. so trueeee :))